"Loading..."

Responsiv webbplats!, Optimerad webbplats!, Gratis Support!

Välkommen till Roslagsnet

Vi tar hand om allt!
När det gäller Din webbplats.
Uppdateringar, backuper, domäner, e-postkonton, support.

våra tjänster

Vi fokuserar på att tillhandahålla och underhålla webbplatser som fungerar på alla olika plattformar dator, paddor, smartphone.

Webbdesign

Vi skapar webbplatser (responsiva), optimerade för alla typer av plattformar. Idag är det ett måste att en webbplats fungerar bra även i en smartphone. En responsiv webbplats indexeras bättre av Google.

Webbhotell

Vårt webbhotell har GARANTI!
Vi ger Dig 30-dagars Pengarna-Tillbaka-Garanti. Det tillkommer inga dolda kostnader på våra webbhotells paket. Kostnadsfri support på alla våra webbhotells paket.

Support

Vi ger Dig GRATIS support via mail och telefon. Hjälp med hemsidan, information om uppdateringar, e-postkonton, backuper, goda råd, nyhetsbrev, bildbehandling, allt som har att göra med din webbplats.

Webmaster

Tar hand om allt med Din webbplats. Det räcker inte med att bara ha en hemsida idag. Den måste även fungera och vara aktuell. Vi kan erbjuda en personlig webmaster. Så Du får tid till annat. Det Du är bäst på.

Grafisk Produktion

Vi kan hjälpa dig med textmaterial, bilder, digital bildbehandling, logotype, design och layout av flyer, visitkort, annonser, broschyer. Vi gör även design av banner för digital annonsering och digitala nyhetsbrev.

QR-Kod

Med QR-koder ger Du dina kunder mervärde. I och med smartphones kan läsa och avkoda QR-koder har kodernas användningsområde ökat. Koderna kan bland annat hittas på reklamskyltar, reklamblad, annonser tidningar mm.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om Du har några frågor.

Kontakta oss

 

Adress

Voltgatan 5
195 60 Arlandastad

Telefon
0708-13 71 54